Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Büyükşehir Başkanı Uğur'a Yörük Kefiyesi bağladılar

Büyükşehir Başkanı Uğur

Federasyon Başkanı Sinan Ergün, Dünya Yörük Türkmen Birliği Üyesi Nail Akkeçi Fede erasyon Kadın Kolları Başkanı Süreyya Eray ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur'a Yörük kefiyesi bağlayıp, Yörük Türkmen giyimli bir biblodan yapılmış şi

Federasyon Başkanı Sinan Ergün, Dünya Yörük Türkmen Birliği Üyesi Nail Akkeçi Fede erasyon Kadın Kolları Başkanı Süreyya Eray ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur’a Yörük kefiyesi bağlayıp, Yörük Türkmen giyimli bir biblodan yapılmış şilt takdim etti.
Balıkesir Yörük Türkmen Federasyon başkanı ve yöneticileri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a iadeyi ziyarette bulundu.
Başkanlık makamındaki görüşmede Federasyon Başkanı Sinan Ergün, Başkan Uğur’a bugüne kadar düzenledikleri etkinliklere verdiği destek ve gösterdiği yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.
Balıkesir Yörük Türkmen Federasyonu Başkan ve yöneticileri ayrıca bu sene 11. kez düzenleneceği belirtilen geleneksel Ayvatlar Yörük Türkmen Şöleni hakkında da bilgi verip, 10 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan şölenle ilgili hazırlıkların başladığı, şölenin Ayvatlar ile sınırlı kalmayıp halkı içine alan sosyal ve kültürel etkinliklerle zenginleştirileceği ifade edildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Yörük Türkmen Federasyonu yetkililerine desteklerinin süreceğini belirterek çalışmalarında başarı dileyip, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı